ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζανακόπουλος: Ξεπερνά τα όρια η κράτηση των δύο στρατιωτικών

13:11 - 02 Απρ 2018 | Πολιτική
Τζανακόπουλος: Ξεπερνά τα όρια η κράτηση των δύο στρατιωτικών
Η κυβέρνηση έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή της αναφορικά με τη στάση της Τουρκίας στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας τη Δευτέρα στο Real fm είπε πως η υπόθεση «έχει αρχίσει να ξεπερνά τα όρια».

Ο κ. Τζανακόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί εξακολουθούν να κρατούνται από τις τουρκικές αρχές, χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

"Η Τουρκία θέλει να τους χρησιμοποιήσει για πολιτικούς λόγους", εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Τζανακόπουλος αναφερόμενος στις δηλώσεις Ερντογάν για συσχετισμό του ζητήματος των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης με αυτό των 8 Τούρκων αξιωματικών, ανέφερε:

«Δεν τόλμησε να κάνει έναν άμεσο συσχετισμό, επιχείρησε έναν έμμεσο συμψηφισμό. Δεν νομίζω ότι αυτού του τύπου η τοποθέτηση βγάζει κανένα νόημα. Πρόκειται για δύο πλήρως ανόμοιες

υποθέσεις, για υποθέσεις που δεν έχουν να κάνουν τίποτα μεταξύ τους» και τόνισε: «Έναν μήνα μετά δεν έχουμε καν κατηγορίες από την μεριά της τουρκικής δικαιοσύνης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, πράγμα το οποίο νομίζω ότι έχει αρχίσει να ξεπερνά τα όρια»

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.