ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λοβέρδος: Σε μας δεν θα βρείτε βολικούς συνοδοιπόρους

16:16 - 02 Απρ 2018 | Πολιτική
Λοβέρδος: Σε μας δεν θα βρείτε βολικούς συνοδοιπόρους
Σφοδρή αντιπαράθεση για την υποτιθέμενη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, ξέσπασε στη Βουλή, μεταξύ του Ανδρέα Λοβέρδου και του υπουργού (πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ) Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουρουμπλής ουσιαστικά έκανε ένα ακόμα άνοιγμα προς τον συγκεκριμένο χώρο, υπενθυμίζοντας στον κ. Λοβέρδο ότι η βάση της κεντροαριστεράς στήριξε τον Αλέξη Τσίπρα.Θύμισε, μάλιστα, ότι η Ένωση Κέντρου πλήρωσε το επιτίμιο όταν στήριξε τη Δεξιά. «Ας μην μιλάμε με το άγχος της πολιτικής συνταξιοδότησης αλλά με περισσότερο ρεαλισμό», κατέληξε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Νωρίτερα ο κ. Λοβέρδος έκλεισε κάθε σενάριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Σας επισημαίνω και σας υπογραμμίζω ότι δεν πρόκειται να σας δώσουμε κανένα άλλοθι για να δικαιολογήσετε στον ελληνικό λαό τα λάθη κ τις παραλείψεις σας, τις αυταπάτες και κυρίως τις απάτες σας. Σε μας δεν θα βρείτε ούτε βολικούς συνοδοιπόρους, ούτε χρήσιμους ηλιθίους», είπε αρχικά και απευθυνόμενος προς του πολίτες ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καθένα περιθώριο σύμπλευσης με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Κάθε πολιτικός χώρος που σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορεί να έχει συναλλαγές μ’ αυτή την τοξική πολιτική συγκυβέρνηση. Και το Κίνημα Αλλαγής έχει διαχωρίσει πλήρως την θέση του από τα περιτρίμματα της ιστορίας», υπογράμμισε με νόημα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.