ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Απασφάλισε» ο Καμμένος: Τρελός ο Ερντογάν!

17:17 - 02 Απρ 2018 | Πολιτική
«Απασφάλισε» ο Καμμένος: Τρελός ο Ερντογάν!
"Τρελό" και "Σουλτάνο" χαρακτήρισε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Πάνος Καμμένος, συνομιλώντας τη Δευτέρα με κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Υποστήριξε ακόμη ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα απελευθερωθούν οι δύο Έλληνας στρατιωτικοί που κρατούνται στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας.

Στο ερώτημα πότε θα απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί απάντησε «μπορεί σε ένα, μπορεί και σε δεκαπέντε χρόνια» εξηγώντας πως στην γειτονική χώρα δεν υπάρχει ασφάλεια δικαίου.

Για τον Ερντογάν είπε: "Είναι τρελός, με ποιον να μιλήσεις; Εδώ χθες έκανε δηλώσεις κατά του Νετανιάχου. Σε μια χώρα που η Δικαιοσύνη λειτουργεί με τις εντολές του Σουλτάνου μπορεί αυτή η ιστορία να κρατήσει και 15 χρόνια" είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ακόμα ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν «προσχεδιασμένη».

Παράλληλα, διέψευσε τους ισχυρισμούς του κ. Ερντογάν περι υποσχέσεων του κ. Αλέξη Τσίπρα για την άμεση απελευθέρωση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών. «Δεν είναι ίδιες οι δύο υποθέσεις. Σε εμάς ήρθαν και ζήτησαν άσυλο. Εμείς μάλιστα τους επιστρέψαμε άμεσα και το ελικόπτερο».

Αναφορικά με το αν ανησυχεί για θερμό επεισόδιο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έσπευσε να υποβαθμίσει τα σχετικά δημοσιεύματα και εκτιμήσεις υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως οι ένοπλες δυνάμεις της γειτονικής χώρας βρίσκονται σε κακή κατάσταση. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.