ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Παράθυρο» Μητσοτάκη για «ναι» στο Σκοπιανό- ΑΝΕΛ: Παροιμιώδης δειλία

14:19 - 03 Απρ 2018 | Πολιτική
«Παράθυρο» Μητσοτάκη για «ναι» στο Σκοπιανό- ΑΝΕΛ: Παροιμιώδης δειλία
Οι ΑΝΕΛ απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Πάνο Καμμένο, εστιάζουν στην αλλαγή στάσης του Προέδρου της ΝΔ στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News άφησε ανοιχτό το τι θα πράξει η ΝΔ αν έλθει συμφωνία στη Βουλή για το Σκοπιανό, λέγοντας ότι "θα εξετάσουμε την οποιαδήποτε συμφωνία".

Οι ΑΝΕΛ σχολιάζουν αυτή τη δήλωση, κάνοντας λόγο για "παροιμιώδη δειλία".

«Το μόνο που γνωρίζει καλά ο κ. Μητσοτάκης είναι να αφηνιάζει» σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, απαντώντας στην επίθεση Μητσοτάκη κατά του Πάνου Καμμένου.

«Ο Κ. Μητσοτάκης έχει μια απύθμενη ευκολία στο να εκτοξεύει ύβρεις εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου, που δεν αξίζουν του παραμικρού σχολιασμού, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να αρθρώσει μισή κουβέντα όταν ερωτάται για τις θέσεις του είτε στα εθνικά είτε στα οικονομικά ζητήματα» δήλωσε η κ. Παπαδοπούλου.

Υποστήριξε ακόμη ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. «πάλι κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του» και «για μια ακόμη φορά φοβήθηκε να διατυπώσει τις θέσεις του για τα σοβαρά εθνικά ζητήματα».

«Η δειλία του είναι παροιμιώδης. Αρχηγός κόμματος που κρύβεται, προφανώς δεν είναι αυτό που θα ήθελαν οι Έλληνες πολίτες» κατέληξε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.