ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουβέλης για Μπαλταδώρο: Έφυγε από τη ζωή ένας άξιος αγωνιστής

18:55 - 14 Απρ 2018 | Πολιτική
Κουβέλης για Μπαλταδώρο: Έφυγε από τη ζωή ένας άξιος αγωνιστής
Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μπαλταδώρο είπε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος ανέφερε, πως «έφυγε από τη ζωή ένας άξιος αγωνιστής, άνθρωπος του υψηλού καθήκοντος, γενναίος».

Παράλληλα πρόσθεσε πως «Τύχαινε να τον ξέρω από μικρό παιδί στο σπίτι των γονιών του. Τον συνάντησα πριν 20 μέρες, όταν του έσφιξα το χέρι και του είπα είσαι γενναίος, κατά την επίσκεψή μου στη Σκύρο. Σήμερα τον αποχαιρετώ. Και τον αποχαιρετώ έχοντας κατά νου ότι είναι βέβαιη η συμμετοχή του στο πάνθεον των ηρώων της χώρας».

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στις 2 το μεσημέρι, παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας , του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη, του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη, του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, του αντιπροέδρου της ΝΔ ‘Αδωνι Γεωργιάδη. του Τομεάρχη ‘Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλια, βουλευτών, και αυτοδιοικητικών παραγόντων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.