ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παππάς: Κοντά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες

12:59 - 16 Απρ 2018 | Πολιτική
Παππάς: Κοντά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες
Βέβαιος πως η διαδικασία χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών φτάνει πια στο τέλος της δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός ΨΗΤΠΕ, Νίκος Παππάς. Όπως είπε στον Real FΜ "βρισκόμαστε στις τελευταίες μέρες πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας", είπε σημειώνοντας ότι υπήρξαν καθυστερήσεις από το ΕΣΡ, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ο Νίκος Παππάς είπε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτειοι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί επενδύουν σε ποικίλο και καλό πρόγραμμα και αυτό αποδεικνύει την αίσθηση αισιοδοξίας στον κλάδο, καλώντας τους παράλληλα να αξιοποιήσουν τα κίνητρα που παρέχει το πλαίσιο ενίσχυσης των οπτικοακουστικών παραγωγών.

Πρόσθεσε ότι μετά τις τηλεοπτικές άδειες θα ακολουθήσουν οι θεματικές, ενώ για τις ραδιοφωνικές άδειες επανέλαβε ότι η μετάβαση στο ψηφιακό ραδιόφωνο θα γίνει σταδιακά χωρίς καμία ανησυχία σε κανέναν καθώς το φάσμα θα χωρά περισσότερους σταθμούς.

Για το Σκοπιανό ο Νίκος Παππάς επανέλαβε ότι η ελληνική θέση είναι απολύτως καθαρή, συνεπής και επαναλαμβανόμενη και αυτή περιλαμβάνει αλλαγή του Συντάγματος και ονομασία για όλες τις χρήσεις, και αυτό έχει γίνει κατανοητό προς όλους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.