ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουβέλης: Συνεργαζόμαστε περίφημα με τον Καμμένο-Ανησυχία για τους στρατιωτικούς

13:43 - 19 Απρ 2018 | Πολιτική
Κουβέλης: Συνεργαζόμαστε περίφημα με τον Καμμένο-Ανησυχία για τους στρατιωτικούς
Στις σχέσεις του με τον Πάνο Καμμένο, αλλά φυσικά και στα ελληνοτουρκικά αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real FΜ ο Φώτης Κουβέλης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, τόνισε πως "δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λειτουργικών σχέσεων με τον Πάνο Καμμένο", κάνοντας λόγο για μία "περίφημη συνεργασία".

Για το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία είπε πως δεν είναι «όμηροι» με την νομική έννοια του όρου. Ωστόσο, ανέφερε πως η διαδικασία χρονοτριβεί και όπως είπε υπάρχει η σκέψη «στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο κ. Ερντογάν δεν θα θελήσει να αναιρέσει αυτή τη χρονοτριβή και να επιταχύνει τις διαδικασίες που εκκρεμούν ενώπιον της Τουρκικής Δικαιοσύνης»

«Δεν μπορώ να εκτιμήσω πόσο θα κρατήσει η φυλάκιση, η παράνομη φυλάκιση των δύο αξιωματικών μας», πρόσθεσε ο κ. Κουβέλης.

Για  το ενδεχόμενο κλιμάκωσης της προκλητικότητας της Τουρκίας μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, ο ΑΝΥΕΘΑ σημείωσε πως «οι εντάσεις που προκαλεί ο Τούρκος πρόεδρος έχουν την προβολή  τους και στο εσωτερικό της Τουρκίας για τη διαμόρφωση ενός συγκεκριμένου κλίματος, που θέλει να εκμεταλλεύεται εκλογικά αλλά και για την αντιρρόπηση των μεγάλων και έντονων κοινωνικών προβλημάτων που έχει στο εσωτερικό της χώρας του», ενώ πρόσθεσε ότι η «επανεκλογή του Ερντογάν δεν θα σημάνει από μόνη της την αλλαγή γραμμής».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.