ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπυράκη: Με σφραγίδα Τσίπρα οι μειώσεις μισθών και συντάξεων

14:57 - 20 Απρ 2018 | Πολιτική
Σπυράκη: Με σφραγίδα Τσίπρα οι μειώσεις μισθών και συντάξεων
Πολυμέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε την Παρασκευή Μαρία Σπυράκη στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Το μείγμα της πολιτικής που μειώνει μισθούς και συντάξεις έχει τη σφραγίδα του κ. Τσίπρα» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, με αφορμή τα όσα δήλωσε την Πέμπτη η Κριστίν Λαγκάρντ.

Όσο για το ενδεχόμενο παράτασης του προγράμματος η κα. Σπυράκη είπε ότι «δεν έχει σημασία αν το πρόγραμμα θα λήξει το Σεπτέμβριο ή το Δεκέμβριο», καθώς η κυβέρνηση έχει ήδη λάβει δεσμεύσεις για χρόνια αργότερα.

Εκτός από τα της οικονομίας, η κα. Σπυράκη αναφέρθηκε και στο ζήτημα των αυτοδιοικητικών εκλογών, λέγοντας ότι η κυβέρνηση «θολώνει» το μήνυμά τους σε περίπτωση διεξαγωγής τους μαζί με τις ευρωεκλογές.

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν με τον εκλογικό νόμο που ισχύει σήμερα και θα έχουν προηγηθεί εθνικές εκλογές που θα έχει κερδίσει η Ν.Δ.. Δεν υπάρχει χώρος για παιχνίδια με τα εκλογικά συστήματα» ανέφερε, επαναλαμβάνοντας την αντίθεση της ΝΔ στην απλή αναλογική.

Αναφερόμενη στα ελληνοτουρκικά, έκανε λόγο για δυσλειτουργία από την πλευρά της κυβέρνησης και τόνισε πως είναι απαραίτητο η Ελλάδα να στέλνει σοβαρό και σαφές μήνυμα και επείγει να υπάρξει κυβερνητικός συντονισμός.

Για το νομοσχέδιο που αφορά το θέμα της υιοθεσίας και από ομόφυλα ζευγάρια, είπε ότι η Ν.Δ. δεν συμφωνεί.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:58 - 20 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.