ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φουντώνει η κόντρα Μαξίμου - Μαρινάκη

09:05 - 30 Απρ 2018 | Πολιτική
Φουντώνει η κόντρα Μαξίμου - Μαρινάκη
Νέο επεισόδιο στην κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη γράφτηκε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, στο οποίο γινόταν αναφορά σε καταγγελία περί μίζας, που αφορούσε σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Πέραν της απάντησης που εκδόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, ακολούθησε και non paper από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου υπήρχε ο χαρακτηρισμός «ναρκέμπορος».

Στη συνέχεια, γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία ανέφερε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από άνδρα, που του συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης και του ζήτησε το όνομα του συντάκτη του non paper.

«Πριν από λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, από άγνωστο αριθμό. Ήταν ένας κύριος που μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης. Με τόνο σχεδόν απειλητικό, ζητούσε να μάθει το συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο. Αυτή η κυβέρνηση δεν συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται. Καλή σας νύχτα κύριοι» έγραφε στην ανάρτηση ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σύμφωνα, ωστόσο, με την εκδοχή της πλευράς Μαρινάκη, το τηλεφώνημα έγινε σε εντελώς άλλο κλίμα από αυτό που περιγράφει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με σκοπό να δοθεί συνέχεια από τους νομικούς συμβούλους του επιχειρηματία.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:46 - 30 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.