ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας:Η Ελλάδα στα δύσκολα γίνεται πιο ισχυρή και τα καταφέρνει

14:09 - 03 Μαϊ 2018 | Πολιτική
Τσίπρας:Η Ελλάδα στα δύσκολα γίνεται πιο ισχυρή και τα καταφέρνει
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λήμνο ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να βρεθεί στην 130η Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και να υπογραμμίσει το σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας για τη σταθερότητα στην περιοχή.

«Ζούμε σε μια περίοδο που η τριγύρω περιοχή μας είναι αποσταθεροποιημένη, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι η Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει πυλώνας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό στους άνδρες και τις γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το οίκημα RDNS, των πληρωμάτων επιφυλακής αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

Ο κ. Τσίπρας είπε στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας ότι δεν υπερασπίζονται μονάχα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα αλλά και τις αξίες μας, που γεννήθηκαν σε αυτόν τον τόπο και διαδόθηκαν από άκρη σε άκρη σε όλη την οικουμένη. «Τα σύνορα που υπερασπίζεστε είναι και σύνορα της ΕΕ», τόνισε.

"Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει τη δύναμη στα δύσκολα να γίνεται ακόμα πιο ισχυρή και να τα καταφέρνει. Όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες στεκόμαστε στο πλευρό των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας μας", πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.