ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμίνης: Το Πεδίον του Άρεως συμπυκνώνει την αποτυχία της κυβέρνησης

16:51 - 06 Μαϊ 2018 | Πολιτική
Καμίνης: Το Πεδίον του Άρεως συμπυκνώνει την αποτυχία της κυβέρνησης
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίο του Άρεως, κάνονντας λόγο για «παταγώδη αποτυχία στις πολιτικές πρόληψης για την εξάπλωση των ναρκωτικών, στις μεθόδους θεραπείας και στην καταστολή.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του στο Βήμα της Κυριακής, η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «δεν μπορεί να δώσει την παραμικρή λύση στη διακίνηση και το εμπόριο ναρκωτικών», ενώ πρσοθέτει ότι ενώ έχει θέσει εδώ και μήνες το θέμα της δημιουργίας κλειστών χώρων, ιατρικώς εποπτευμένης χρήσης ουσιών, η κυβέρνηση συντηρεί το «γύρω γύρω όλοι» και το «κρυφτούλι».

Στο μεταξύ, την Κυριακή ο δήμαρχος Αθηναίων έδωσε το παρών στον 1ο αγώνα δρόμου ΟΠΑ Run που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο και συνδιοργανώθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Περιφέρεια Αττικής με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Στον αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 1.200 νέοι άνθρωποι.

Όπως είπε ο κ Καμίνης, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στο Πάρκο, αν η κυβέρνηση δεν κάνει από μόνη της αυτό που πρέπει για τη γειτονιά, θα την υποχρεώσουμε εμείς και δεσμεύθηκε ότι "το Πεδίον του Άρεως θα ζωντανέψει ξανά".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.