ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστοδουλοπούλου: Επιμένει για το «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια»

10:54 - 10 Μαϊ 2018 | Πολιτική
Χριστοδουλοπούλου: Επιμένει για το «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια»
Επιμένει η Τασία Χριστοδουλοπούλου στην άποψή της ότι «οι μετανάστες λιάζονται» αναφέροντας μάλιστα πως και σήμερα θα επαναλάμβανε το ίδιο αν την ρωτούσαν.

«Είπα τη φράση λιάζονται απόλυτα συνειδητά και, παρ’ όλη την επίθεση που έχω δεχθεί, αν μου έκαναν την ίδια ερώτηση, θα επαναλάμβανα ακριβώς το ίδιο» υποστηρίζει χαρακτηριστικά η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι «η φράση αυτή απέδιδε αυθεντικά ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν δικαίωμα στον δημόσιο χώρο, όπως όλοι μας. Είχαν έρθει στην πατρίδα μας προκειμένου να ζητήσουν ένα ασφαλές καταφύγιο, ή εδώ ή στην Ευρώπη, κι ότι έπρεπε όχι απλά να τους ανεχτούμε, αλλά να τους καλωσορίσουμε.»

Σε συνέντευξή της στα Νέα, η κ. Χριστοδουλοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά πως «δημοσιογραφικά ρεπορτάζ είχαν αρχίσει να υποδαυλίζουν τα αισθήματα που όλοι πρέπει να προσπαθούμε να τα γλυκάνουμε. Τότε γινόταν προσπάθεια να καλλιεργήσουν ένα αίσθημα φόβου λέγοντας ότι όλοι οι μετανάστες έχουν μαζευτεί στην Ομόνοια κι ότι μας έπνιξαν».

Η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τονίζει ότι υπήρχε μια περιφρόνηση στην ερώτηση «Τι κάνουν οι μετανάστες στην Ομόνοια;» και καταλήγει στο ότι είπε ό,τι είπε εννοώντας πως οι μετανάστες έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στον δημόσιο χώρο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.