ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κίνημα Αλλαγής: Διμέτωπη επίθεση από δεξιά και αριστερά

13:25 - 11 Μαϊ 2018 | Πολιτική
Κίνημα Αλλαγής: Διμέτωπη επίθεση από δεξιά και αριστερά
Μία ημέρα μετά την ηχηρή παρέμβαση της Φώφης Γεννηματά που προκάλεσε αντιδράσεις και στο εσωτερικό του, το Κίνημα Αλλαγής επιχειρεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να εξηγήσει πως στόχος της επικεφαλής του είναι να σπάσει το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ.

  «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, ούτε ανήκει στον ιδεολογικό και πολιτικό χώρο της δημοκρατικής αριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας» αναφέρει αναλυτικό non paper του Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας επικριτικά τις σχετικές απόψεις που διατυπώνονται το τελευταίο καιρό.

«Η παρέμβαση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά» επισημαίνεται στο κείμενο «με τα σαφή και αυστηρά μηνύματα που έστειλε προς όλες τις κατευθύνσεις, είναι η απάντηση στην προσπάθεια κάποιων να στήσουν αυτό το δικομματικό σκηνικό πόλωσης σε βάρος του ζωτικού χώρου του Κινήματος».

 «Το πώς και ποιοι προσπαθούν να στήσουν "πόλεμo" φάνηκε περίτρανα και από τα πρωτοσέλιδα των φιλικών εφημερίδων της κυβέρνησης την επομένη (Παρασκευή) της παρέμβασης της προέδρου. Φαίνεται επίσης και από τις παρεμβάσεις "καρμπόν" κυβερνητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης» τονίζεται.

Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής επιχειρείται να εμφανιστεί ότι ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ σταδιακά γίνονται σοσιαλδημοκράτες, ενώ ο Κ.Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν είναι δεξιοί αλλά έχουν μετατραπεί σε φιλελεύθερους που εκφράζουν το χώρο του Κέντρου. «Η διμέτωπη αυτή επίθεση από δεξιά και αριστερά έχει ως στόχο τη συνέχιση της λεηλασίας του χώρου, ώστε να μην του επιτρέψει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο» υπογραμμίζει ο Τομέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.