ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκοπιανό: Ενημέρωση Τσίπρα σε Παυλόπουλο και πολιτικούς αρχηγούς

12:32 - 18 Μαϊ 2018 | Πολιτική
Σκοπιανό: Ενημέρωση Τσίπρα σε Παυλόπουλο και πολιτικούς αρχηγούς
Σε ενημέρωση του Προέδρους της Δημοκρατίας και των πολιτικών αρχηγών για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό προχωρά ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις πολύωρες συναντήσεις που είχε στη Σόφια για το θέμα με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι συναντήσεις θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η κυβέρνηση δεν υποχωρεί από τις «κόκκινες» γραμμές της αναφορικά με την επίλυση του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ.

«Erga omnes με συνταγματική αναθεώρηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρξει συμφωνία», τονίζουν και προσθέτουν πως «η υλοποίηση της συνταγματικής αναθεώρησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένταξη σε διεθνείς οργανισμούς (ΕΕ - ΝΑΤΟ)».

Οπως ανακοίνωσε επισήμως το Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί αύριο, Σάββατο, στις 09:30 πμ, στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει κύκλο τηλεφωνικών επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:53 - 18 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.