ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωράκης: Υπό όρους η σύμπραξη με το Κίνημα Αλλαγής

13:35 - 18 Μαϊ 2018 | Πολιτική
Θεοδωράκης: Υπό όρους η σύμπραξη με το Κίνημα Αλλαγής
Την απόφασή του να στηρίξει κυβερνητική λύση στο Μακεδονικό, αν ικανοποιεί το Ποτάμι, ξεκαθάρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνοντας πάντως προς φίλους και αντίπαλους ότι «δεν θα γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ επειδή θα στηρίξουμε απόφαση για λύση του Μακεδονικού».

Η στήριξη της επίλυσης στο Μακεδονικό, διευκρίνισε, δεν σημαίνει ότι εντάσσομαι στο σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ, μας χωρίζει μεγάλη απόσταση. «H κυβέρνηση αυτή επαναλαμβάνει τον κακό εαυτό των προηγούμενων κυβερνήσεων στο δημόσιο, στην υπερφορολόγηση κ.λπ.» παρατήρησε ο κ. Θεοδωράκης.

Για τη σύμπραξη του κόμματός του με το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Θεοδωράκης ισχυρίστηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι υπό όρους, υπογραμμίζοντας ότι το Ποτάμι δεν ενδιαφέρεται για την επιτυχία του ΚΙΝΑΛ με όρους παλαιοκομματισμού, ενώ σημείωσε ότι η σύμπραξη ΔΗΣΥ και Ποταμιού αξιολογείται διαρκώς και καθημερινά και βγαίνουν συμπεράσματα.

«Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά η πολιτική καριέρα» τόνισε, κάνοντας σαφές ότι «ιδρώνω να κάνουμε μεγάλο το Κίνημα Αλλαγής, για να είναι και ''Κίνημα'' και ''Αλλαγής''. Δεν μου αρκεί το ''να φύγουν αυτοί για να έρθουν οι άλλοι'', θέλω μεταρρυθμίσεις και πραγματική αλλαγή».

Επίσης αποσαφήνισε ότι «δεν βλέπω την πολιτική με τα μάτια του… θιγμένου για να πάρω την εκδίκησή μου από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρότι έχω ενοχληθεί μαζί τους».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.