ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπουτάρης:Το να φέρεις λεφτά στην πόλη, είναι για μένα πατριωτισμός

17:41 - 21 Μαϊ 2018 | Πολιτική
Μπουτάρης:Το να φέρεις λεφτά στην πόλη, είναι για μένα πατριωτισμός
Για «οργανωμένη φασιστική επίθεση» εναντίον του έκανε λόγο τη Δευτέρα ο Γιάννης Μπουτάρης, σημειώνοντας όμως πως τα άτομα που του επιτέθηκαν «δεν είχαν καμία σχέση με την Ημέρα των Ποντίων».

Μιλώντας κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σημείωσε ότι «μου επιτέθηκαν οργανωμένοι φασίστες κι όχι σαν άτομο... Μου επιτέθηκαν σαν δήμαρχο». Είπε επίσης ότι «όπως σηκώθηκα προχθές, που τρόμαξα, έχω σηκωθεί και άλλες φορές στη ζωή μου», ενώ υπογράμμισε ότι «είμαι 75 χρονών, όχι μόνο θα γίνω 100, αλλά θα είμαι δήμαρχος μέχρι τα 100».

"Η Θεσσαλονίκη δέχθηκε κατά διαστήματα το μεγαλύτερο μέρος των εκπατρισθέντων Ποντίων. Είναι προσφυγομάνα και περήφανη που δέχθηκε τους συμπατριώτες μας που εκδίώχθηκαν. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να σπάσει το απόστημα,. Δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε πίσω στην εποχή του Γκοτζαμάνη", σημείωσε για να προσθέσει:

"Δεν θα επιτρέψουμε στο συντηρητικό κατεστημένο να θεωρήσει την πόλη φέουδό της. Η Δημοκρατία ήρθε στη θεσσαλονίκη για να μείνει.  Αν δεν συμφωνείτε μαζί μας., οι επόμενες εκλογές είναι το ΄'19. Μαυρίστε μας".

Υπογράμμισε, δε, ότι πατριωτισμός για εκείνον «είναι να μην κλέβεις και να μην σπαταλάς τα λεφτά των πολιτών».

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «το να φέρεις λεφτά στην πόλη, είναι για μένα πατριωτισμός. Έτσι μόνο μπορεί να πάει μπροστά αυτή η χώρα κι όχι με κούφια λόγια για ανωτερότητα της φυλής».

Τελευταία τροποποίηση στις 17:48 - 21 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.