ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΣΕΒ θυμάται την κορυφαία στιγμή της Βιργινίας Τσουδερού

14:24 - 11 Ιουν 2018 | Πολιτική
Ο ΣΕΒ θυμάται την κορυφαία στιγμή της Βιργινίας Τσουδερού
Ο ΣΕΒ αποχαιρετά τη Βιργινία Τσουδερού, επισημαίνοντας την κορυφαία στιγμή της δράσης της προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Φέσσας, εκ μέρους του Δ.Σ. του ΣΕΒ, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια της Βιργινίας Τσουδερού:

 

«Η Βιργινία Τσουδερού λάμπρυνε με την παρουσία της τον δημόσιο βίο της  χώρας μας, υπηρετώντας με συνέπεια, σεμνότητα και ήθος τις αρχές της διαφάνειας και  της δημοκρατικής υπευθυνότητας. Η Βιργινία Τσουδερού ανέδειξε με τη δράση της συνολικά, τη σημασία αλλά και τη συνεισφορά της Κοινωνίας των Πολιτών στον τόπο μας.

Κορυφαία στιγμή της πολυσχιδούς δράσης της υπήρξε η ίδρυση της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάς, με τη συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων της εποχής, όπως ο πρώην Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στο φαινόμενο της διαφθοράς, στους κινδύνους που προκαλεί στους θεσμούς και ειδικότερα στη λειτουργία της δημοκρατίας και στην κοινωνική δικαιοσύνη, καθώς και στην υγιή επιχειρηματικότητα.  

Ο ΣΕΒ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους και στους συνεργάτες της.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.