ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπέρ της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ τάσσεται το Ποτάμι

19:52 - 14 Ιουν 2018 | Πολιτική
Υπέρ της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ τάσσεται το Ποτάμι
Υπέρ της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ κατά της κυβέρνησης φαίνεται να τάσσεται το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, παρά τη στήριξή του στην συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση από τη Βουλή, οι πηγές από το Ποτάμι ανέφεραν πως «θα ψηφίσουμε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας, διότι στρέφεται συνολικά κατά της κυβέρνησης και εμείς είμαστε απέναντι στην κυβέρνηση», επισημαίνοντας πως οι αντιθέσεις του κόμματος με τους «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» είναι τόσο ξεκάθαρες, «που επιβάλλουν να μην έχουν από εμάς ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή τους».

Η στάση του Ποταμιού στην πρόταση δυσπιστίας αναμένεται με ενδιαφέρον από την πλευρά της Φώφης Γεννηματά, καθώς η πλευρά της προέδρου της ΚΙΝΑΛ είχε προειδοποιήσει πως αν το Ποτάμι σταθεί κατά της πρότασης, ή δηλώσει «παρών», θα υπάρχουν άμεσες «συνέπειες».

Τριγμοί στο ΚΙΝΑΛ

Πάντως στο Ποτάμι δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για τη στάση της Φώφης Γεννηματά, καθώς η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τάχθηκε κατά της συμφωνίας, παρά τα όσοα συνέβησαν στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση.

«Στο πολιτικό συμβούλιο, πέντε από τα έξι μέλη του, υποστήριξαν την ίδια άποψη για τη συμφωνία ενώ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε διαφορετική άποψη. Και σήμερα, καλούνται οι πέντε να ακολουθήσουν τη γραμμή του ενός! Όταν αποφασίστηκε η συγκρότηση ενός νέου κινήματος, «δεν είχαμε κατά νου ότι θα επανασυστήσουμε ένα παρωχημένο μονοκρατορικό μοντέλο».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.