ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βούτσης: Δεν θα μιλήσει άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής

12:07 - 15 Ιουν 2018 | Πολιτική
Βούτσης: Δεν θα μιλήσει άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής
Την απόφαση να μη μιλήσει άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής μέχρι το πέρας της συζήτησης για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης έλαβε το προεδρείο της Βουλής μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ο οποίος από το βήμα του Κοινοβουλίου κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις να συλλάβουν τον Πρωθυπουργό, τον υπουργό Άμυνας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Το παραλήρημα του χρυσαυγίτη βουλευτή, το οποίο δεν ανακάλεσε ούτε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Παππάς, προκάλεσε την καταδίκη όλων των υπολοίπων κομμάτων.

Ζητήθηκε μάλιστα οι φράσεις του κ. Μπαρμπαρούση να μη διαγραφούν από τα πρακτικά και να μείνουν ως έχουν εκεί ως ντοκουμέντα.

Λίγο αργότερα, ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, πήρε το λόγο και εισηγήθηκε να ληφθεί απόφαση από την Ολομέλεια να μην μιλήσει άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας, μέχρι το Σάββατο.

Ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για μεθοδευμένη ενέργεια από τη μεριά της Χρυσής Αυγής προκειμένου να προκαλέσει ένταση και επεισόδια σε όλη την Ελλάδα.

Η Ολομέλεια ενέκρινε την εισήγηση του κ.Βούτση για στέρηση δικαιώματος της ΚΟ της Χρυσής Αυγής να ξαναλάβει τον λόγο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:29 - 15 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.