ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποχώρησε το ΚΚΕ από τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας

12:42 - 15 Ιουν 2018 | Πολιτική
Αποχώρησε το ΚΚΕ από τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ανακοίνωσε στην ομιλία του στη Βουλή πως το ΚΚΕ αποχωρεί από τη συζήτηση για πρότασης δυσπιστίας, καθώς θεωρεί προσχηματική τη διαδικασία.

Ο γγ του ΚΚΕ ξεκίνησε την ομιλία του σχολιάζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μπαρμπαρούση, λέγοντας πως δεν εκπλήσσεται. Πρόκειται «για δολοφόνους και υπόδικη ναζιστική οργάνωση», σχολίασε.

Στη συνέχεια είπε πως το ΚΚΕ διαφωνεί με τη συμφωνία, λέγοντας πως βασικά προβλήματα είναι η γλώσσα και η υπηκοότητα. Όπως είπε το κυρίαρχο έθνος στα Σκόπια είναι σλαβικής καταγωγής και αναρωτήθηκε γιατί δεν λέγονται σλαβομακεδόνες οι πολίτες και σλαβομακεδονική η γλώσσα.

«Μπορεί να μας ξεφουρνήσετε και τίποτα για τη Θράκη, είστε επικίνδυνοι« τόνισε, αναφερόμενος στο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν γίνει οι καλύτεροι υπηρέτες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, συνέχισε.
Τέλος, ανακοίνωσε πως το ΚΚΕ αποχωρεί, καθώς δεν θεωρεί πως η διαδικασία έχει κάτι να προσφέρει, ενώ σημείωσε και η δυσπιστία του προς την κυβέρνηση είναι δεδομένη.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:46 - 15 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.