ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βενιζέλος: Πρέπει να γίνουν τώρα οι βελτιώσεις της συμφωνίας

13:35 - 15 Ιουν 2018 | Πολιτική
Βενιζέλος: Πρέπει να γίνουν τώρα οι βελτιώσεις της συμφωνίας
Από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε βελτιώσεις σε κρίσιμα σημεία της συμφωνίας, πριν την υπογράψουν ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

"Ζητώ, απαιτώ και ως Έλληνας πατριώτης παρακαλώ την κυβέρνηση να βελτιώσει το κείμενο στα σημεία που από κακή χρήση μπορεί να γίνουν πηγές προβλημάτων. Η υπογραφή -εφόσον συντελεστεί-  δεσμεύει  την χώρα στο μέλλον", σημείωσε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: "Μετά δεν θα υπάρξει ευκαιρία για διορθώσεις".

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος πρέπει να γίνουν διορθώσεις σε διατυπώσεις, ιδιαίτερα αναφορικά με τη γλώσσα και την υπηκοότητα.

Στη διάρκεια της ομιλίας είπε ακόμα πως τόσο η ΔΗΣΥ, όσο και ο ίδιος προσωπικά, θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. "Η ψήφος μου είναι η απάντηση σε αυτό που συμβαίνει στην χώρα τα τελευταία τρία χρόνια. Απάντηση στον κομματικό τυχοδιωκτισμό ακύρωσης της έννοιας των λέξεων μέσα από το ακροδεξιό αμάλγαμα, Απάντηση στην απαξίωση των θεσμών του Κράτους Δικαίου, στην χειραγώγηση της Δικαιοσύνης. Στο ασύλληπτο πολιτικό θράσος του κ. Τσίπρα να εμφανίζεται ως ομογάλακτος μεγάλος αδελφός του κ. Καμμένου και ταυτόχρονα προστάτης και συνεχιστής του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κωνσταντίνου Καραμανλή, και την ίδια στιγμή ρυθμιστής στα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.