ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσακώθηκαν για τα πτυχία τους Κοτζιάς και Ντόρα (video)

15:19 - 15 Ιουν 2018 | Πολιτική
Τσακώθηκαν για τα πτυχία τους Κοτζιάς και Ντόρα (video)
Έντονη λεκτική διαμάχη είχαν στη Βουλή ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και η Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που έχει καταθέσει η ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης.

Η διένεξη ξεκίνησε από τον κ. Κοτζιά, ο οποίος ζήτησε το λόγο για να καταγγείλει πως η κα. Μπακογιάννη παρουσίασε ψευδή στοιχεία σχετικά με τις σπουδές και δράση του:

«Αν με πληροφόρησαν σωστά, για τις ύβρεις που χρησιμοποίησε η κυρία Μπακογιάννη μέσω ενός περιοδικού συμφερόντων της και ζητώ την άρση ασυλία της. Θα έπρεπε να ντρέπεται, αυτές τις μεθόδους χρησιμοποιεί», είπε ο υπουργός και ζήτησε την άρση της ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία πήρε το λόγο και απάντησε ως εξής:

«Κάντε μου μήνυση! Αυτό που εχω να πω είναι ότι δεν είστε καθηγητής ούτε στο Χάρβαρντ, ούτε στην Οξφόρδη. Κάντε μου μήνυση να πάμε στα δικαστήρια!».

Ο υπουργός επανήλθε και είπε με τη σειρά του:  «Είναι ψευδή όσα λέει η Μπακογιάννη για την επιστημονική μου κατάρτιση. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι καθηγητής στο Χάρβαρντ, είπα ότι είχα συνεργαστεί. Επίσης έκανα την ετήσια ομιλία στην Οξφόρδη που είμαι και μέλος. Να μας πει και η κυρία Μπακογιάννη πώς πήρε τα πτυχία της».

Τελευταία τροποποίηση στις 16:00 - 15 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.