ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατσίκης: Οι ΑΝΕΛ δεν θα ρίξουν με τίποτα την κυβέρνηση

21:16 - 15 Ιουν 2018 | Πολιτική
Την διαβεβαίωσή του πως οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται «με τίποτα» να ρίξουν την κυβέρνηση έδωσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Κατσίκης, ξεκαθαρίζοντας με αυτό τον τρόπο πως προτιμούν να παραμείνουν στην εξουσία στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ – ο οποίος δηλώνει πριν δύο μέρες πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει τη νομιμοποίηση να υπογράψει τη συμφωνία και πως θεωρούσε «εθνική ήττα» την συμφωνία που έφερε ο πρωθυπουργός – αποθέωσε την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, σε μια ομιλία που κατέληξε με τη φράση του Β. Ουγκώ: «Η Ελλάδα είναι ο κόσμος που διαστέλλεται και ο κόσμος είναι η Ελλάδα που συστέλλεται»!

Αντίθετα, εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση στη Νέα Δημοκρατία. «Τι σόι Δεξιοί είστε εσείς που ψηφίζεται τα ομόφυλα ζευγάρια, την αποτέφρωση των νεκρών , το τέμενος των μουσουλμάνων; Ε; Είστε Δεξιοί εσείς;», ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος είχε εκφράσει τη διαφωνία του στα συγκεκριμένα νομοσχέδια που έφερε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Μάλιστα, κατηγόρησε τη ΝΔ πως δεν έχει αποκαλύψει τη θέση της για την συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου! «Έχετε εσείς μιλήσει για σύνθετη ονομασία. Θα μας πείτε έστω την ύστατη ώρα ποια είναι η θέση σας. Αλήθειά τι ακριβώς ζητάτε από τους ΑΝΕΛ. Να ρίξουν την κυβέρνηση. Δεν θα τη ρίξουμε», ομολόγησε ο βουλευτής.

Η ΝΔ δεν χώνεψε ποτέ τις ψήφους που έχασε από τον Καμμένο, ανέφερε ο βουλευτής. «Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι σας στέρησε την εξουσία», συνέχισε ο Κατσίκης, που θέλησε να παρουσιάσει τον εαυτό του «προδομένο» από την ΝΔ! «Χάσατε χούφτες ψηφοφόρων από τους ΑΝΕΛ. Σας στέρησε ψήφους και τον δρόμο προς την εξουσία. Έχετε αφήσει ανοικτά θέματα που κληροδότησατε σε εμάς. Προσαρμόζεστε σε αυτό που σας χαρακτηρίζει, τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία Ακούστε τα από ένα βουλευτή που τον προδώσετε. Κρύβεστε και θλίβομαι που το λέω αλλά κρύβεστε», υπογράμμισε.

Μάλιστα, επέμεινε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν ταχθεί κατά της συμφωνίας ενώ ισχυρίστηκε ότι το κόμμα του Π. Καμμένου εργάζεται με «πάθος για να δώσουμε στους Έλληνες την αξιοπρέπειά τους». «Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι και για αυτό μας πολεμάτε λυσσαλέα εμείς οδηγούμε την οικονομία σε θετικό πρόσημο», προσέθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.