ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: «Όχι» σε μεταγραφή Καμμένου-Παπαδοπούλου

10:08 - 18 Ιουν 2018 | Πολιτική
ΝΔ: «Όχι» σε μεταγραφή Καμμένου-Παπαδοπούλου
Έκλεισε την «πόρτα» στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Δημήτρη Καμμένου και της Μανταλένας Παπαδοπούλου στη ΝΔ, μετά τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ, ο διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για μεταγραφή στη ΝΔ του Δημήτρη Καμμένου και της Μανταλένας Παπαδοπούλου» τόνισε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο Στέλιος Πέτσας. «Αυτοί», τόνισε, «έβαλαν το στυλό στο χέρι του κ. Κοτζια για να υπογράψει τη συμφωνία με τα Σκόπια. Ο Δημήτρης Καμένος μπορεί να ψήφισε την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, αλλά αποφάσισε να το πράξει κατά συνείδηση», ξεκαθάρισε ο κ. Πέτσας.

Στο μεταξύ σημάδια κατάρρευσης δείχνει η συγκυβέρνηση με τον κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ να μετράει καθημερινά ολοένα και λιγότερα στελέχη, καθώς αρκετά μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραιτούνται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμφωνία με το Σκοπιανό.

Ο Δημήτρης Καμμένος υπερψήφισε την πρόταση μομφής της ΝΔ καθώς δεν ήθελε να ρίξει «ζαριά για την Μακεδονία» και διεγράφη από τους ΑΝΕΛ.

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα διαφωνώντας με τους χειρισμούς στο Σκοπιανό. «Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον», σημείωσε.

Στη λίστα των παραιτήσεων προστέθηκε και ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής Καστοριάς, Χρήστος Παύλου, ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του μετά τη διαγραφή Δημήτρη Καμμένου. Σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως δεν γίνεται οι ΑΝΕΛ να διαφωνούν με την πρόταση για τη «Βόρεια Μακεδονία» αλλά να συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση.

Εκτός από την Καστοριά, απώλειες είχαν οι ΑΝΕΛ και στην Πιερία με τους Θεοχάρη Μπικηρόπουλο και ο Δημήτρη Ζησιμόπουλο να αποχωρούν από το κόμμα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.