ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζιτζικώστας: Εθνικός επιχειρηματικός εφιάλτης η συμφωνία για τη Μακεδονία

12:53 - 21 Ιουν 2018 | Πολιτική
Τζιτζικώστας: Εθνικός επιχειρηματικός εφιάλτης η συμφωνία για τη Μακεδονία
«Η κυβέρνηση μάς οδηγεί σε έναν εθνικό επιχειρηματικό εφιάλτη με τη συμφωνία για την Μακεδονία» είπε, μιλώντας στο συνέδριο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Από αύριο Παρασκευή, με την φιλοξενία 60 προξένων στην Θεσσαλονίκη ξεκινάει συστηματικά η προσπάθεια, να πείσει η περιφέρεια την παγκόσμια κοινή γνώμη, μέσω των ελληνικών μακεδονικών προϊόντων, για την ελληνικότητα της περιοχής και παράλληλα, όπως είπε, σε 70 διεθνής εκθέσεις στο εξωτερικό θα γίνει η ίδια προσπάθεια.

Την ίδια ώρα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας δήλωσε ότι στο τέλος της ημέρας θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις για να κλείσει η αξιολόγηση και να πάρει την ρύθμιση του χρέους η χώρα. Τον Αύγουστο, συμπλήρωσε, γυρνάμε σελίδα. «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στις εξελίξεις που έρχονται με τα εμπορικά σήματα και τα μακεδονικά προϊόντα, μετά τη συμφωνία... Η Ελλάδα έχει μόνο 64 σήματα με τον όρο Μακεδονία στην Ελλάδα και κανένα παγκόσμιo. Οι γείτονες 124 εσωτερικά και 2 σε παγκόσμιο επίπεδο» υποστήριξε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.