ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος για Κατσίκη: Όλα έχουν ένα όριο

12:30 - 27 Ιουν 2018 | Πολιτική
Καμμένος για Κατσίκη: Όλα έχουν ένα όριο
«Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος» διερωτάται ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, με αφορμή την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή του κόμματος, Κώστα Κατσίκη.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Άμυνας προσθέτει πως «Όλα έχουν ένα όριο».

sdasd

Υπενθυμίζεται ότι άγνωτοι, επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο, οι συνεργάτες του πρόλαβαν και αντέδρασαν άμεσα, με συνέπεια να τους αποτρέψουν.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του βουλευτή: μια γυναίκα χτύπησε το κουδούνι και άνοιξαν την πόρτα. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν οι δύο άγνωστοι.

Αυτοί άρχισαν να εκτοξεύουν απειλές κατά του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κι αποχώρησαν, χωρίς να πειράξουν το παραμικρό στο γραφείο.

Όπως τόνισαν αστυνομικές πηγές, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο έπειτα από τηλεφώνημα που ανέφερε ότι άτομα, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, προσπάθησαν να μπουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο γραφείο του Κ. Κατσίκη, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.