ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διάψευση Σαββίδη για χρηματοδότηση προβοκάτσιας στην ΠΓΔΜ

07:14 - 17 Ιουλ 2018 | Πολιτική
Οι καταγγελίες του Ζόραν Ζάεφ πως "φιλορώσοι Έλληνες επιχειρηματίες" δωροδόκησαν άτομα για να προκαλέσουν επεισόδια στην ΠΓΔΜ με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών προκάλεσαν αντιδράσεις. Μάλιστα, ρωσική ιστοσελίδα ενέπλεξε στην υπόθεση τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα.

«Καθιστούμε σαφές σε όλους τους τόνους πως ο επιχειρηματίας κ. Ιβάν Σαββίδης ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα όσα αναφέρονται στο απολύτως ψευδές και άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα.

Για το λόγο αυτό, τις αμέσως επόμενες ώρες και αξιοποιώντας όλα τα ένδικα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, θα προβούμε στην κατάθεση μήνυσης και αγωγής εναντίον του μέσου, καθώς και των συντακτών του ανυπόστατου αυτού δημοσιεύματος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος επιχειρήσεων Ιβάν Σαββίδη με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας BuzzFeed.

Επί της ουσίας, ο Ιβάν Σαββίδης «απαντά» σε δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας www.occrp.org, η οποία δημοσίευσε το ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα και το Μέγαρο Μαξίμου είχε "φωτογραφήσει" τον ομογενή επιχειρηματία, με αφορμή τις αποχωρήσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ, που όπως τόνιζαν κυβερνητικές πηγές... σιγοντάρονταν από επιχειρηματίες.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:05 - 17 Ιουλ 2018
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.