ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Φουρτούνα» στο Ποτάμι-Ψαριανός: Πάμε με τη ΝΔ-Τι απαντά ο Θεοδωράκης

12:46 - 19 Ιουλ 2018 | Πολιτική
«Φουρτούνα» στο Ποτάμι-Ψαριανός: Πάμε με τη ΝΔ-Τι απαντά ο Θεοδωράκης
Ο Γρηγόρης Ψαριανός ξεκίνησε το... αντάρτικο με ένα tweet και την Πέμπτη προχώρησε σε δηλώσεις στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, για να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση στους κόλπους του Ποταμιού. Ο κ. Ψαριανός κατηγορεί την κυβέρνηση ότι λοξοκοιτά προς τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ίδιος θεωρεί πως πρέπει να υπάρξει διάθεση συνεργασίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση του πρώτου κόμματος, αρκεί να αποδεχτεί να ενσωματώσει πέντε από τις δέκα προτάσεις μας», τόνισε ο Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στον ρ/σ Θέμα.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, κατήγγειλε ότι βουλευτές του κόμματος έχουν συμφωνήσει ήδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να πει συγκεκριμένα ονόματα.

«Κάποιοι έχουν συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν δυο βουλευτές του Ποταμιού που έχουν συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να πω ονόματα, δεν θέλω να «δώσω» κανέναν, αλλά είναι γεγονός», ανέφερε.

Για το τι θα πράξει ο ίδιος είπε: «Μέχρι τις εκλογές την μάχη θα την δίνω από το Ποτάμι, δεν έχω αποχωρίσει και δεν θα αποχωρίσω, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν υπάρχει συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Νωρίτερα μιλώντας στο κανάλι Epsilon, ανέφερε ότι «τo Ποτάμι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής και επιτέθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη, λέγοντας ότι έχει κάνει πολλά λάθη».

«Όταν κοιτάς λίγο προς τα εδώ και λίγο προς τα εκεί... υπάρχει πρόβλημα», ανέφερε.

Η απάντηση Θεοδωράκη

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε με δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών.

"Κάποιοι θέλουν να μας σύρουν δεξιά και κάποια αριστερά. Δεν θα μας σύρουν. Δεν θα γίνουμε ιπποκόμοι κανενός", είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος επιμένει σε restart του κόμματος και αυτόνομη πορεία.

Μόνο που μέσα στο Ποτάμι δεν είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν με θέρμη την ίδια θέση.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.