ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το... ομολόγησε ο Μπακογιάννης: Σκέφτομαι το δήμο της Αθήνας

13:04 - 19 Ιουλ 2018 | Πολιτική
Το... ομολόγησε ο Μπακογιάννης: Σκέφτομαι το δήμο της Αθήνας
Ο Κώστας Μπακογιάννης είχε αφήσει και στο παρελθόν ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας στις επερχόμενες εκλογές, ωστόσο, την Πέμπτη δήλωσε ξεκάθαρα για πρώτη φορά πως η συγκεκριμένη σκέψη τον... βασανίζει.

«Για μένα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη απόφαση η οποία σε απόλυτο βαθμό εξαρτάται από το πόσο μεγάλη είναι η πρόκληση της Αθήνας, δεν εξαρτάται από τίποτα άλλο. Είναι τιμητικό να συζητούν το όνομά μου για το Δήμο της Αθήνας, το σκέφτομαι δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτομαι, ξέρω πολύ καλά ότι η Αθήνα είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση, την Αθήνα πρέπει να την σέβεσαι, είναι μια απόφαση που θα την πάρω τη σωστή στιγμή και θα την ανακοινώσω. Μέχρι τότε θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω», τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Σε ερώτηση αν θα ήθελε η  υποψηφιότητά του για το Δήμο της Αθήνας να είναι αποτέλεσμα κομματικού χρίσματος ο κ.Μπακογιάννης  ανέφερε ότι η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της αυτοδιοίκησης δείχνει  ακριβώς το  αντίθετο.

Στη ΝΔ, πάντως, υπάρχει και η περίπτωση της Όλγας Κεφαλογιάννη που φέρεται επίσης να ενδιαφέρεται για το δήμο Αθηναίων, ενώ υπάρχει και ο... αυτόνομος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος όμως προέρχεται από το χώρο της γαλάζιας παράταξης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.