ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στήριξη σε πληγέντες φαντάρους-στρατιωτικούς ανακοίνωσε ο Καμμένος

15:12 - 25 Ιουλ 2018 | Πολιτική
Στήριξη σε πληγέντες φαντάρους-στρατιωτικούς ανακοίνωσε ο Καμμένος
Άδεια 10 ημερών, δυνατότητα άμεσης μετάθεσης και προσωρινή αναβολή της κατάταξης των νέων είναι τα πρώτα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος για τη στήριξη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των στρατεύσιμων, οι οποίοι επλήγησαν από τις φωτιές.

Μέτρα στήριξης υπέρ των μόνιμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των στρατεύσιμων, οι οποίοι επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής, ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος υπουργός ανακοίνωσε την άμεση χορήγηση άδειας 10 ημερών σ' όλους όσους έχουν την οποιαδήποτε εμπλοκή με τις πληγείσες περιοχές.

Παράλληλα, γνωστοποίησε τη δυνατότητα άμεσης μετάθεσης του μόνιμου προσωπικού και των στρατεύσιμων από τον Έβρο και τα νησιά προς την περιοχή, όπου έχει πληγεί, με στόχο τη βοήθεια των οικογενειών τους.

Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε την προσωρινή αναβολή της κατάταξης των νέων, οι οποίοι έχουν υποχρέωση στράτευσης τους επόμενους μήνες.

Όσον αφορά τη συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων, επανέλαβε την απόφαση εγκατάστασης ενός κέντρου επιχειρήσεων, υπό την καθοδήγηση του στρατού ξηράς, μέσω του οποίου θα παρέχονται τρόφιμα και συσσίτια.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τις ένοπλες δυνάμεις και τον κ. Καμμένο, ενώ εξήρε τη συμβολή του στρατού στη διάσωση περίπου 800 ατόμων από τις παραλίες της περιοχής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.