ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ένας μετά τον άλλο παραιτούνται οι αντιδήμαρχοι Μαραθώνα

16:39 - 28 Ιουλ 2018 | Πολιτική
Ο ένας μετά τον άλλο παραιτούνται οι αντιδήμαρχοι Μαραθώνα
Και δεύτερος αντιδήμαρχος του Μαραθώνα αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτησή του, με φόντο τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ανατολική Αττική. Μετά τη Δήμητρα Λαμπαρού, την παραίτησή του ανακοίνωσε και ο Βασίλης Τσούπρας.

Ο ίδιος προανήγγειλε την αποχώρησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Ανάπτυξης και Έργων του πληγέντα δήμου, με ανάρτησή του στο Facebook.

«Δεν ξέρω αν κάποιος στη θέση μου μπορούσε να τα καταφέρει καλύτερα ή χειρότερα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι από το πρώτο λεπτό ήμουν στον τόπο της πυρκαγιάς και με όλες μου τις δυνάμεις έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να περιορίσουμε το μέγεθος της καταστροφής» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Η συνείδησή μου ότι υπάρχει περίπτωση να μπορούσε κάποιος να τα καταφέρει καλύτερα από μένα, με οδηγεί στην απόφαση να παραιτηθώ και από τη θέση του Αντιδημάρχου και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και να πάω σπίτι μου».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, την απόφασή της να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας ανακοίνωσε και η αντιδήμαρχος, Δήμητρα Λαμπαρού, δηλώνοντας ότι ντρέπεται για «όσους βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης». «Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη, εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος» ανέφερε η κ. Λαμπαρού μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.