ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Κουρουμπλής και Βούτσης έδιναν εντολή να μη γίνουν κατεδαφίσεις

13:16 - 02 Αυγ 2018 | Πολιτική
ΝΔ: Κουρουμπλής και Βούτσης έδιναν εντολή να μη γίνουν κατεδαφίσεις
Έγγραφα που αφορούν την περίοδο 2015 με υπουργούς Εσωτερικών τότε, τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Νίκο Βούτση, που ζητούσαν την αναβολή κατεδαφίσεων έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Η κα Σπυράκη μιλώντας στο epsilon έδωσε στη δημοσιότητα τα δυο έγγραφα από το 2015 με τις υπογραφές των τότε υπουργών, ενώ παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να συσκοτίσει την υπόθεση για να κρύψει την ευθύνη της.

«Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες μια ακόμη προσπάθεια του κ. Τσίπρα να αποποιηθεί τις τραγικές ευθύνες που φέρει για την τραγωδία στο Μάτι, προσπαθώντας να παραπλανήσει τον Ελληνικό Λαό, ότι για όλα φταίνε οι πολεοδομικές παραβάσεις και οι αυθαιρεσίες που έλαβαν χώρα σε παρελθόντα χρόνο» τόνισε ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας.

Ο κ. Σκρέκας πρόσθεσε πως στο σχέδιο παραπλάνησης και εντυπωσιασμού του κ. Τσίπρα εντάσσεται και η κατάθεση τροπολογίας δήθεν για την επίσπευση των κατεδαφίσεων των αυθαιρέτων κτισμάτων και κατασκευών από τον αρμόδιο Υπουργό, παρόλο που επί τρεισήμισι χρόνια υπάρχουν 1639 αμετάκλητες αποφάσεις κατεδάφισης στην Αττική, που έχουν κριθεί στον ανώτατο δικαστικό βαθμό και δεν εκτελούνται με ευθύνη της κυβέρνησης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.