ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η πολιτική ηγεσία υποκλίνεται στον Λευτέρη Πετρούνια

21:15 - 12 Αυγ 2018 | Πολιτική
Η πολιτική ηγεσία υποκλίνεται στον Λευτέρη Πετρούνια
Τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος κατέκτησε για τέταρτη συνεχή φορά το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, εκφράζει με μηνύματά του ο πολιτικός κόσμος.

Προκόπης Παυλόπουλος: «Θερμά συγχαρητήρια για τη νέα "χρυσή" Ευρωπαϊκή σου διάκριση, η οποία επιβεβαιώνει την θέση σου στην κορυφή του Παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος».

Νίκος Βούτσης: «Η πρωτόγνωρη άνοιξη του ελληνικού αθλητισμού επισφραγίζεται με την νέα νίκη του Λευτέρη Πετρούνια».

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε για 4η συνεχόμενη φορά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Χωρίς πολλά λόγια... Απλά υποκλινόμαστε! #Glasgow2018».

Φώφη Γεννηματά: «Σήκωσες την Ελληνική σημαία ξανά ψηλά και μας έκανε όλους υπερήφανους. Για μία ακόμη φορά πιστός στο ραντεβού σου με το χρυσό μετάλλιο.  Λευτέρη σε ευχαριστούμε για όλα».

«Ο Λευτέρης μας πιστός στο ραντεβού του με την πρώτη θέση σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση. Ο καλύτερος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος. Σηκώνει κι αυτός την πατρίδα μας στα χέρια του, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Σε ευχαριστούμε!», ανέφερε τέλος στην ανάρτησή του στο Twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.​

Τελευταία τροποποίηση στις 20:18 - 12 Αυγ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.