ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βάζει ψηλά τον πήχη ο Λοβέρδος: Δεύτερο κόμμα το ΚΙΝΑΛ

15:33 - 20 Αυγ 2018 | Πολιτική
Βάζει ψηλά τον πήχη ο Λοβέρδος: Δεύτερο κόμμα το ΚΙΝΑΛ
Ψηλά βάζει τον πήχη για το ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εκλογές ο Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας πως στόχος είναι να έρθει δεύτερο κόμμα.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο κ. Λοβέρδος απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην πάρει το ΚΙΝΑΛ διερευνητική εντολή, ενώ άφησε να εννοηθεί πως είναι πόλύ πιθανό να στηρίξει κυβέρνηση ΝΔ, καθώς όπως είπε «Διαδοχικές εκλογές θα ήταν καταστροφή. Δεν θα επιτρέψουμε αυτό να συμβεί».

Επιτιθέμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Λοβέρδος είπε πως «δεν είναι κόμμα του αντιδεξιού χώρου. Είναι ένα κόμμα διχαστικό, λέει όλους τους προηγούμενους διεφθαρμένος, όπως έκανε η χούντα. Ο Μαδούρο είναι δεξιός ή αριστερός με βάση όσα ισχύουν στο δυτικό ημισφαίριο; Τα λαϊκιστικά κινήματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε αριστερά ούτε δεξιά».

«Δεν θα ξεχάσουμε το "ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν" που είπε ο Α. Τσίπρας πριν από τις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015. Αυτά που λένε για συγκρότηση προοδευτικού μετώπου προέρχονται από τους συσχετισμούς του 2015. Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών εκείνων. Δεν τίθενται τα ζητήματα πια έτσι. Στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο το πρόβλημα της στρατηγικής του ήττας. Αλλά θα έχουν μικρότερη κοινοβουλευτική ομάδα, εσωτερική φαγωμάρα και τις ευθύνες τους, τελευταία προστέθηκε και το ζήτημα των 100 νεκρών. Καλά τα καλαμπούρια τους ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι, αλλά με 100 νεκρούς καλαμπούρια δεν κάνεις. Διεξάγεται εισαγγελική έρευνα και στο τέλος αυτής της πορείας οι ευθύνες θα αποδοθούν», πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.