ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αχτσιόγλου: Κάνουνε ό,τι περνάει απ'το χέρι μας για τους συνταξιούχους

13:17 - 22 Αυγ 2018 | Πολιτική
Αχτσιόγλου: Κάνουνε ό,τι περνάει απ'το χέρι μας για τους συνταξιούχους
Η υπουργός Εργασίας τοποθετήθηκε την Τετάρτη για το ζήτημα της περικοπής των συντάξεων από το 2019 και κατά πόσο τελικά είναι εφικτό να μην εφαρμοστεί η συγκεκριμένη δέσμευση από τη μεριά της κυβέρνησης.

Την ώρα που πολλά στελέχη της κυβέρνησης υπόσχονται πως η περικοπή δεν θα εφαρμοστεί, η Έφη Αχτσιόγλου είναι πιο συγκρατημένη, αλλά πιστεύει κι αυτή με τη σειρά της πως τελικά οι συνταξιούχοι θα ακούσουν τη θετική είδηση.

Η υπουργός ζήτησε απο τους συνταξιούχους να κάνουν υπομονή, προκειμένου η κυβέρνηση να ολοκληρώσει τις σχετικές συζητήσεις με τους θεσμούς.

«Η κυβέρνηση έχει αποδείξει πως κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να στηρίξει τους συνταξιούχους», σημείωσε η κα. Αχτσιόγλου και πρόσθεσε:

«Έχουμε τα περιθώρια για να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω οι συνταξιούχοι» καθώς, όπως είπε, «σήμερα είμαστε πιο ισχυροί στο πολιτικό και το δημοσιονομικό επίπεδο».

Χρονικά την τελική απόφαση για την τύχη των συντάξεων την τοποθέτησε τον Οκτώβριο γιατί, όπως εξήγησε, τότε θα αποτυπωθεί ο προϋπολογισμός του 2019.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.