ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας από Μάτι: Η τραγωδία δεν θα ξεχαστεί

12:09 - 04 Σεπ 2018 | Πολιτική
Τσίπρας από Μάτι: Η τραγωδία δεν θα ξεχαστεί
Επίσκεψη στο Μάτι πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός , προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης των μέτρων αποκατάστασης των ζημιών από τις πυρκαγιές.

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Τσίπρας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «είμαι εδώ για να δώσω το μήνυμα ότι το Μάτι δεν θα ξεχαστεί μετά το πέρας της θλιβερής δημοσιότητας των πρώτων ημερών».  Στη συνέχεια υπογράμμισε «είναι ένα στοίχημα να αναγεννηθεί το Μάτι, να προστατευτούν οι ιδιοκτήτες, οι κάτοικοι αλλά και να αντιμετωπιστούν χρόνιες στρεβλώσεις και παθογένειες στην περιοχή».

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τους κατοίκους να του πουν ποια από τα αιτήματα που του είχαν θέσει στη συνάντηση που είχαν στο Μ. Μαξίμου στις 6 Αυγούστου έγιναν, ποια προχωρούν και ποια όχι, και πρόσθεσε ότι δεν επισκέπτεται την περιοχή «για τις εντυπώσεις».

«Μάχη δίνουμε. Ήρθα για να ακούσω από εσάς τους κατοίκους ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες και οι ποιοι οι στόχοι που πρέπει να επικεντρώσουμε» επισήμανε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ Τσίπρας συνοδεύεται από την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, τον υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, τον Υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για θέματα Καθημερινότητας του Πολίτη, Αλέκο Φλαμπουράρη, καθώς και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.