ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωράκης: Ο νόμος Παρασκευόπουλου μετέτρεψε τους δικαστές σε γραμματείς

13:30 - 04 Σεπ 2018 | Πολιτική
Θεοδωράκης: Ο νόμος Παρασκευόπουλου μετέτρεψε τους δικαστές σε γραμματείς
Δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο επικεφαλής του κόμματος ''το Ποτάμι'' Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας έντονα τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Σε δηλώσεις του στον realfm 97,8 ο κ. Θεοδωράκης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

"Έχω εκπλαγεί από τα τεράστια ψέματα που συνεχίζει να εκστομίζει ο κ. Παρασκευόπουλος. Ο κ. Παρασκευόπουλος με τον νόμο του έκανε δύο πράγματα: έδωσε το δικαίωμα της υπό όρους απόλυσης λόγω αναπηρίας σε αυτούς που έχουν είκοσι χρόνια φυλάκιση και το δεύτερο που είναι σοβαρότερο και το έχουν καταγγείλει και οι δικαστές είναι ότι με τον νόμο του ο κ. Παρασκευόπουλος μετέτρεψε τους δικαστές σε γραμματείς.

Αυτό αποφάσισε ο κ. Παρασκευόπουλος, βοηθώντας τους πολύ πλούσιους και τους πολύ δικτυωμένους. Αποδεικνύεται ότι με την υπόθεση Φλώρου υπάρχει πολύ έδαφος. Ο κ. Παρασκευόπουλος πρέπει να απολογηθεί στην ελληνική κοινωνία γιατί έχει πανελλήνιο ρεκόρ: τροποποίησε με έναν νόμο πολλές διατάξεις προς το χειρότερο.", πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης τονίζοντας ότι ''επειδή είδα τον υποκριτικό τρόπο με τον οποίο συνεχίζει να φέρεται, η κ.ο του Ποταμιού θα δώσει απάντηση αναλυτικά τα λάθη του κ. Παρασκευόπουλου στην ανάγνωση της πραγματικότητας".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.