ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Έφτιαξε αρχείο με τις 100+ μαύρες σελίδες του ΣΥΡΙΖΑ

12:31 - 08 Σεπ 2018 | Πολιτική
ΝΔ: Έφτιαξε αρχείο με τις 100+ μαύρες σελίδες του ΣΥΡΙΖΑ
«Τα ψέματα και τις ανακολουθίες του κ. Τσίπρα», που σύμφωνα με τη ΝΔ «στοίχισαν στη χώρα μας περισσότερα από 100 δισ. ευρώ» εκθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση σε ειδικό site που εγκαινιάζει, στη διεύθυνση www.mauresselides.gr.

Όπως αναφέρει η ΝΔ, «Με περισσότερα από εκατό αδιάψευστα ντοκουμέντα, η Νέα Δημοκρατία καταδεικνύει -ή μάλλον υπενθυμίζει- μερικά μόνο από τα αμέτρητα ψέματα του κ. Τσίπρα που στοίχισαν στη χώρα μας περισσότερα από 100 δις ευρώ».

Πρόκειται για μια ιστοσελίδα ψηφιακής ανασκόπησης των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την μορφή χρονολογίου που συγκεντρώνει βίντεο, εικόνες, δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων, πρωτοσέλιδα διεθνών και ελληνικών Μέσων ενημέρωσης, μέχρι και στοιχεία διεθνών οργανισμών.

«Ξεκινώντας από την ορκωμοσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πριν από τριάμισι χρόνια και παρακολουθώντας τα ψέματα του κ. Τσίπρα με χρονολογική σειρά, μπορεί κανείς να δει την ανακολουθία, την αναξιοπιστία και εν τέλει την ανικανότητα μιας φαύλης κυβέρνησης που ζημίωσε τον τόπο όσο καμία στο παρελθόν» αναφέρουν κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπληρώνουν: «Διατρέχοντας κανείς το site θα βρει την “υπερήφανη” διαπραγμάτευση, τα capital controls, τους αμέτρητους κομματικούς διορισμούς, το ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα, το νέο αχρείαστο μνημόνιο, τις απίστευτες ολιγωρίες που ακολούθησαν, τις αυξήσεις στον ΦΠΑ, τον καταστροφικό νόμο Κατρούγκαλου, την διαχείριση του Σκοπιανού, και βέβαια τις θλιβερές επικοινωνιακές φιέστες αυτού του καλοκαιριού στην προσπάθειά της κυβέρνησης να αποσείσει τις ευθύνες της για την εθνική τραγωδία στο Μάτι».

Η ΝΔ επισημαίνει ότι το υλικό του site είναι πρωτότυπο και σκοπίμως δεν υπάρχουν σχόλια ή αξιολογικές κρίσεις, κι αυτό γιατί τα γεγονότα μιλούν ούτως ή άλλως από μόνα τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:20 - 08 Σεπ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.