ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Πατούλης «ανάμεσα» σε Αθήνα και Περιφέρεια Αττικής

13:50 - 12 Σεπ 2018 | Πολιτική
Ο Πατούλης «ανάμεσα» σε Αθήνα και Περιφέρεια Αττικής
Λίγες ημέρες μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γιώργος Πατούλης, έδειξε για πρώτη φορά την Τετάρτη ενδιαφέρον για την Περιφέρεια Αττικής, αν και συνεργάτες του επιμένουν πως βασικός του στόχος είναι ο δήμος της Αθήνας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον κ. Πατούλη, με βασικό θέμα συζήτησης φυσικά την πρόθεση του τελευταίου να διεκδικήσει το δήμο Αθηναίων.

Όπως μετέδωσε το Reporter, με δεδομένη την πρόθεση του Κώστα Μπακογιάννη να είναι επίσης υποψήφιος, ο κ. Μητσοτάκης εξήγησε στον κ. Πατούλη πως το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να κρατήσει "ουδέτερη στάση".

Πληροφορίες ανέφεραν πως υπήρξε συζήτηση και για την Περιφέρεια Αττικής, ωστόσο, ο κ. Πατούλης έμοιαζε διστακτικός και να προτιμά το δήμο της Αθήνας.

Την Τετάρτη, πάντως, στις δηλώσεις του έδειξε να "σκέφτεται" και για την Περιφέρεια. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό την Τετάρτη, δήλωσε ότι θα προσφέρει στην Αθήνα από οποιοδήποτε πόστο είναι χρήσιμος. Υπογράμμισε δε ότι «είμαι οπαδός του μοντελου της Μητροπολιτικής Διακυβέρνησης το οποίο σήμερα ασκεί με στρεβλο τρόπο η Περιφέρεια».

«Δεν γίνεται να παραμένει η Αθήνα που είναι ένα από τα ισχυρότερα brand name στον κόσμο, ο ‘φτωχός συγγενής’ που περιμένει από την Περιφέρεια τα κονδύλια που απαιτούνται για τη δρομολόγηση δράσεων που θα τη βγάλουν από την αφάνεια» επισήμανε, συμπληρώνοντας πως «όσοι ενδιαφέρονται για την πρωτεύουσα θα πρέπει να διεκδικήσουν μία ισχυρή τοπική διακυβέρνηση, όπως εφαρμόζεται εδώ και χρόνια σε όλη την Ευρώπη».

 
Τελευταία τροποποίηση στις 14:04 - 12 Σεπ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.