ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Καμία ενημέρωση» της ΝΔ για ακύρωση των μειώσεων στις συντάξεις

11:55 - 14 Σεπ 2018 | Πολιτική
«Καμία ενημέρωση» της ΝΔ για ακύρωση των μειώσεων στις συντάξεις
Επίθεση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία εναντίον του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, με αφορμή δημοσίευμα για ενδεχόμενη ακύρωση των μειώσεων στις συντάξεις.

Το δημοσίευμα επικαλείται ευρωπαϊκές πηγές οι οποίες αναφέρουν πως οι θεσμοί χαρακτηρίζουν το ασφαλιστικό σύστημα βιώσιμο και κάνουν λόγο για πιθανή ακύρωση του μέτρου της μείωσης των συντάξεων.

Μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι για το γεγονός αυτό έχουν ήδη ενημερωθεί και κόμματα της αντιπολίτευσης, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν ψήφισε το μέτρο της νέας περικοπής των συντάξεων από 1.1.2019. Το μέτρο που δεν υπήρχε καν στο 3ο αχρείαστο Μνημόνιο, ψηφίστηκε με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», τονίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνεχίζει:

«Υπενθυμίζεται ότι η Ν.Δ. κατέθεσε και τροπολογία προ διμήνου για να μην εφαρμοστούν οι περικοπές, την οποία η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου δυστυχώς απέρριψε. Τις ξεκάθαρες αυτές θέσεις της η Ν.Δ. τις επανέλαβε και στη συνάντηση της Τρίτης 11.09.2018 που είχε με τους εκπροσώπους των Θεσμών, οι οποίοι δεν αποσαφήνισαν τις προθέσεις τους.

Έκτοτε, καμία άλλη συνάντηση ή ενημέρωση δεν υπήρξε στην αξιωματική αντιπολίτευση ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από τους Θεσμούς

Με αυτά τα δεδομένα, καλούμε τη διοίκηση του ΑΠΕ να συνειδητοποιήσει ότι είναι αδιανόητο να χρησιμοποιεί το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων ως όχημα διασποράς ψευδών ειδήσεων και να το έχει μετατρέψει σε όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:00 - 14 Σεπ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.