ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ πριν την ομιλία

10:41 - 15 Σεπ 2018 | Πολιτική
Επίσκεψη Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ πριν την ομιλία
Στη ΔΕΘ έφτασε περίπου στις 10.30 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και εκπροσώπους του σωματείου των εργαζομένων, ενώ στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε περίπτερα της φετινής διοργάνωσης και στο περίπτερο των ΗΠΑ που είναι η τιμώμενη χώρα.

Στις 20.00 ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και αύριο στον ίδιο χώρο θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 13.00 μετά το μεσημέρι.

Οι έξι άξονες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη με σύνθημα "Μπορούμε", παρουσιάζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ.

Η οικονομία, οι θεσμοί, η ασφάλεια, η παιδεία, η διεθνής παρουσία της χώρας και η ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών, είναι οι έξι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η ομιλία του κ. Μητσοτάκη κατά την ομιλία του στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σάββατο.

Το βασικό μήνυμα της παρουσίας του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ είναι το «Μπορούμε». «Γιατί η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βγει από μια εποχή παρακμής» εξηγούν πηγές της Ν.Δ και προσθέτουν:

«Γιατί η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν και το όραμα και το σχέδιο να πάνε την Ελλάδα μπροστά. Γιατί οι Έλληνες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα εποχή δημιουργίας».

Στη ΝΔ εκτιμούν πως η παρουσία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ θα δείξει και τη διαφορά του με τον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο σημειώνουν πως δεν έπεισε πως έχει σχέδιο και όραμα για τη χώρα. Αντίθετα, επιμένουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει ένα ξεκάθαρο σχέδιο, χωρίς παροχολογίες.

Από τη ΝΔ αναφέρουν δε πως για όσα δεσμευθεί ο πρόεδρος του κόμματος σημαίνει πως μπορεί να τα επιτύχει, όταν βρεθεί στη θέση του πρωθυπουργού.

Κύκλοι της Πειραιώς τονίζουν τέλος πως ο κ. Μητσοτάκης θα περιγράψει συγκεκριμένες προτάσεις που θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή σε όλους τους Έλληνες και ευκαιρίες για όλους

Τελευταία τροποποίηση στις 11:35 - 15 Σεπ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.