ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι απαντά ο Κοτζιάς στον Καμμένο

12:54 - 21 Σεπ 2018 | Πολιτική
Τι απαντά ο Κοτζιάς στον Καμμένο
Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Κοτζιά, με αφορμή φυσικά τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και τη σιγουριά του υπουργού Εξωτερικών πως η ελληνική Βουλή θα επικυρώσει τη συμφωνία και με τη... βοήθεια βουλευτών των ΑΝΕΛ.

Οι ΑΝΕΛ ενοχλήθηκαν από την ατάκα αυτή του κ. Κοτζιά και μέσω του εκπροσώπου τους κατηγόρησαν τον υπουργό Εξωτερικών ότι υπονομεύει την κυβερνητική συνεργασία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι σχέσεις Καμμένου-Κοτζιά είναι γνωστό πως δεν βρίσκονται σε καλό επίπεδο, πριν ακόμα κλείσει η Συμφωνία των Πρεσπών και τώρα το πρόβλημα απλώς έρχεται στην επιφάνεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κύκλοι του υπουργού Εξωτερικών αντέδρασαν, σχολιάζοντας: «Την κυβερνητική συνεργασία υπονομεύουν αποκλειστικά και μόνο εκείνοι που απειλούν διαρκώς ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση και όχι όσοι λένε ότι αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της με τη λήξη της τετραετίας».

Ανάμεσα στους δύο υπουργούς βρίσκεται ασφαλώς ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος για την ώρα κρατά τις ισορροπίες, αλλά σίγουρα κι αυτός βλέπει πως η κατάσταση είναι δύσκολη και η απειλή των εκλογών από τη μεριά των ΑΝΕΛ, έρχεται στο προσκήνιο ολοένα και πιο συχνά.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.