ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταδικάζουν όλα τα κόμματα την επίθεση στον Κωνσταντινέα

07:59 - 24 Σεπ 2018 | Πολιτική
Καταδικάζουν όλα τα κόμματα την επίθεση στον Κωνσταντινέα
Επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος κατήγγειλε πως επρόκειτο για μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας, όπου αγωνίζεται η ομώνυμη ομάδα.

Ο κ. Κωνσταντινέας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.

Ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε την επίθεση.

Μαξίμου: Οι φασίστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη

«Οι φασίστες που επιτέθηκαν άνανδρα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, θα βρεθούν άμεσα και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτά για τους φυσικούς αυτουργούς» σημειώνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

«Οι ηθικοί αυτουργοί που επενδύουν στον εθνικισμό και το διχαστικό λόγο μήπως και κερδίσουν μερικές ψήφους από την Ακροδεξιά, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Καταδικάζει η ΝΔ

Την απερίφραστη καταδίκη της εκφράζει η ΝΔ για την επίθεση που δέχθηκε στην Καλαμάτα ο βουλευτής Πέτρος Κωσταντινέας.

Σε δήλωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη Δημοκρατία.

ΚΚΕ: Να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στη φασιστική βία

Το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, καταδικάζει «την επίθεση φασιστοειδών σε βάρος του βουλευτή Π. Κωνσταντινέα», τονίζοντας πως «ο λαός χρειάζεται να δυναμώσει τον αγώνα του ενάντια στη φασιστική βία, αλλά και σε όσους στηρίζουν ή ανέχονται με τον ένα ή τον άλλον τρόπο αυτές τις αντιδραστικές δυνάμεις».

Ποτάμι: Η βία δεν πρέπει να έχει καμιά θέση στην πολιτική αντιπαράθεση

«Η καταδίκη της επίθεσης εναντίον του βουλευτή Π. Κωνσταντινέα, αυτονόητη υποχρέωση όλου του δημοκρατικού κόσμου» έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας. «Η βία δεν πρέπει να έχει καμιά θέση στην πολιτική αντιπαράθεση. Οι δράστες πρέπει να τιμωρηθούν» επισήμανε ο κ. Τσιόδρας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.