ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξώδικο της Ζωής στον Παυλόπουλο για τις γερμανικές αποζημιώσεις

11:27 - 26 Σεπ 2018 | Πολιτική
Εξώδικο της Ζωής στον Παυλόπουλο για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Εξώδικο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων επέδωσε την Τετάρτη η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μέσω του εξωδίκου, το οποίο υπογράφουν κι άλλοι πολίτες, απαιτείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προβεί «πάραυτα και μέχρι την 3/10/2018 σε δημόσια διακοίνωση διεκδίκησης του συνόλου των ελληνικών αξιώσεων έναντι της Γερμανίας για τα διεθνή εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον της χώρας μας στον Β’ και στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται πως «η Πλεύση Ελευθερίας, με την πρωτοβουλία "Δικαιοσύνη για Όλους", συνεχίζει τις ενέργειες για την διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, για τις θηριωδίες του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και του Ά Παγκοσμίου Πολέμου, ύψους τουλάχιστον 341 δισεκατομμυρίων ευρώ».

Τονίζεται επίσης ότι «θα ακολουθήσουν εξώδικα προς τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Εξωτερικών, τον Υπουργό Οικονομικών, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας».

«Οι υπαίτιες πράξεις και παραλείψεις που υποσκάπτουν τα δικαιώματα των Ελλήνων και το μέλλον της χώρας έχουν συνέπειες. Και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν», καταλήγει η ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας.

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.