ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Πώς με 1,6 δισ. ευρώ φτιάχνεις τον χειρότερο καταυλισμό;

13:13 - 27 Σεπ 2018 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Πώς με 1,6 δισ. ευρώ φτιάχνεις τον χειρότερο καταυλισμό;
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνεδρίαση των Τομεαρχών του κόμματος.

«Η άθλια πραγματικότητα της Μόριας αποκαλύπτεται διεθνώς και η κυβέρνηση έχει, ήδη, τεθεί στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ τόνισε πως «όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση καλούνται τώρα να απαντήσουν για το πώς διαχειρίστηκαν το 1,6 δισ. ευρώ των κονδυλίων της Ε.Ε.».

«Είναι ανήθικο να παίρνεις 1,6 δισ. για να φτιάξεις τον χειρότερο καταυλισμό του κόσμου» υπογράμμισε.

Επιτιθέμενος στον Αλέξη Τσίπρα τόνισε πως «οι λαϊκιστές από όπου κι αν προέρχονται μοιάζουν, γιατί όταν έρχονται στη εξουσία έχουν μόνο μέλημα την παραμονή τους σε αυτή. Ο κ. Τσίπρας μοιάζει πολύ με τον κάθε κ. Όρμπαν και θέλει πολύ θράσος να θέλουν να παρομοιάσουν εμάς με τον κ. Όρμπαν που τον καταδικάσαμε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. καταλόγισε στην κυβέρνηση παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη και στην ενημέρωση, οι οποίες, όπως συμπλήρωσε, «εξελίσσονται σε ανοιχτές απειλές για τη Δημοκρατία». «Όλο και περισσότερες μεθοδεύσεις συγκάλυψης και αδιαφάνειας καταγράφονται, όλο και πιο ξεδιάντροπα η δημόσια ραδιοτηλεόραση μετατρέπεται σε τηλεβόα του Μαξίμου», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. 

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι «η χώρα θα απαλλαγεί σύντομα από τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης». «Μιλάμε με προδομένους ψηφοφόρους που έπεσαν θύμα της δημαγωγίας του ΣΥΡΙΖΑ και των δυνάμεων του λαϊκισμού. Τους ζητάμε να μας εμπιστευτούν γιατί μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας και γιατί έχουμε το σχέδιο να αλλάξουμε τη χώρα και να κάνουμε καλύτερη τη ζωή τους», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. προειδοποίησε τα στελέχη του κόμματος πως «οι επόμενοι μήνες δεν θα είναι εύκολοι. Θα μας συκοφαντήσουν και θα διαστρεβλώσουν τις θέσεις μας». Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, «είμαστε έτοιμοι για τα δύσκολα. Μπορούμε να πάμε επιτέλους την Ελλάδα μπροστά».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.