ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΙΝΑΛ: Ποιους στηρίζει στις Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας και Δυτικής Ελλάδας

14:33 - 01 Οκτ 2018 | Πολιτική
ΚΙΝΑΛ: Ποιους στηρίζει στις Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας και Δυτικής Ελλάδας
Αποφάσεις για το ποιους υποψηφίους θα στηρίξει στις Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας και Δυτικής Ελλάδας πήρε το Κίνημα Αλλαγής.

Όπως αναμενόταν, στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα στηρίξει τον νυν Περιφερειάρχη, Απόστολο Κατσιφάρα. Η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα, που έγινε την Κυριακή.

Ανάλογη σύσκεψη έγινε και στην Κοζάνη όπου αποφασίστηκε ομόφωνα να υποστηριχθεί η Γεωργία Ζεμπιλιάδου ως επικεφαλής της παράταξης που θα συμμετέχει στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η κα. Ζεμπελιάδου ήταν υποψήφια και το 2014 και «αναγνωρίστηκε η θετική παρουσία στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η συνεπής και ουσιαστική αντιπολίτευση που ασκεί στις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, η βαθιά γνώση των προβλημάτων αλλά και των δυνατοτήτων της περιοχής, αποτελούν τα πιο ισχυρά εχέγγυα για την επιβεβαίωση της στήριξης του Κινήματος Αλλαγής στην υποψηφιότητά της».

Στη σύσκεψη στην Πάτρα, παρουσία του κ. Κατσιφάρα επιβεβειώθηκε η υποψηφιότητά του από τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής. «Μετά από μια ιστορική, πολιτική -δημοκρατική διαδικασία, όπου συζητήθηκε διεξοδικά η πολιτική συγκυρία και η αναγκαιότητα επιβεβαίωσης της θετικής πορείας και της προοπτικής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ τόσο συνολικά όσο και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποφασίστηκε η εκ νέου στήριξη του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, στελέχους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ο οποίος παρουσίασε λεπτομερώς το έργο και τους βασικούς στόχους για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος» αναφέρει η σχετική απόφαση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.