ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Δικαιώθηκα, η συμφωνία πάει για πολύ μετά τον Μάρτιο

12:21 - 02 Οκτ 2018 | Πολιτική
Καμμένος: Δικαιώθηκα, η συμφωνία πάει για πολύ μετά τον Μάρτιο
Ο Πάνος Καμμένος εξακολουθεί να πανηγυρίζει για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ, δηλώνοντας την Τρίτη δικαιωμένος για τη στάση που έχει κρατήσει ως τώρα στο ζήτημα. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν είπε πως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι άκυρο, αλλά ότι ακόμη κι αν η Συμφωνία εγκριθεί στην ΠΓΔΜ, αυτό θα γίνει έπειτα από μία χρονοβόρα διαδικασία, που αποκλείεται να ολοκληρωθεί πριν από τον Μάρτιο.

Αυτό κάνει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να πιστεύει πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.

Μιλώντας ενώπιον των έξι βουλευτών του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος περιέγραψε μια «ζωντανή» συμφωνία που όμως θα καθυστερήσει να έρθει στην ελληνική Βουλή.

«Ξεκινά μια νέα εποχή που μεταθέτει τη συμφωνία για πολύ μετά τον Μάρτιο» ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως «αποτελεί δικαίωση για τους ΑΝΕΛ ότι δεν ανατρέψαμε την κυβέρνηση τον Ιούνιο. Δικαιωθήκαμε όταν λέγαμε ότι η συμφωνία δεν θα τραβήξει. Το 70% του λαού των Σκοπίων δεν ήταν διατεθειμένο να υποχωρήσει στην παραχάραξη της ιστορίας».

Σε ό,τι αφορά στην κόντρα του με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, δεν θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά, αλλά ήταν αρκετά απαξιωτικός: «Εγώ συνομιλώ με τον πρωθυπουργό», σχολίασε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.