ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης... πάει Δυτικό Τομέα

07:11 - 08 Οκτ 2018 | Πολιτική
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης... πάει Δυτικό Τομέα
Την απόφασή του να πολιτευτεί στο δυτικό τομέα ανακοίνωσε χθες σε ομιλία στο Περιστέρι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, παρουσία 1.000 και πλέον πολιτών της περιοχής. Είναι ένας από τους πρώτους βουλευτές που κάνουν τη σχετική ανακοίνωση, μετά την "καρατόμηση" της Β` Αθηνών.

«Σήμερα, είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ εκεί που η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται μεγαλύτερη υποστήριξη και μαχητικότητα. Αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα, για να δώσουμε, σήμερα, το μήνυμα ότι η Δυτική Αθήνα θα βρίσκεται δυναμικά, διεκδικητικά και πρώτη στο τραπέζι των αποφάσεων της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε σε ομιλία του ο βουλευτής της ΝΔ.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου ΚΥΒΕ το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Κώστας Δέρβος, ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Παύλος Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύσης Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γεώργιος Παπανικολάου, ο Δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης, κ. Τάσος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Γεώργιος Σπανός, ο πρώην Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Ναύαρχος εν αποστρατεία, κ. Αθανάσιος Αθανασόπουλος και ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ, κ. Νίκος Κωστόπουλος.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, ευχαριστώντας θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, τόνισε ότι η παρουσία του στον Δυτικό τομέα αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα, αλλά, ταυτόχρονα, και τη συνέχιση μιας μακράς οικογενειακής παράδοσης. «Μιας παράδοσης που χαράσσεται από κοινού, εδώ και δεκαετίες, σε αυτές τις γειτονιές».

Τελευταία τροποποίηση στις 23:07 - 07 Οκτ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.