ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης:Θλιβερός ο πρωθυπουργός, δεν μπορεί να ελέγξει τον υπουργό Άμυνας

15:51 - 11 Οκτ 2018 | Πολιτική
Μητσοτάκης:Θλιβερός ο πρωθυπουργός, δεν μπορεί να ελέγξει τον υπουργό Άμυνας
Θέση για το ενδοκυβερνητικό χάσμα που παρατηρείται ανάμεσα στις επίσημες κυβερνητικές θέσεις και σε αυτές του Πάνου Καμμένου πήρε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πάνος Καμμένος από τις ΗΠΑ μίλησε για plan B στο Σκοπιανό, φέρνοντας σε αμηχανία το Μέγαρο Μαξίμου και προκαλώντας την αντίδραση πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη μεριά του κάνει λόγο για «θλιβερή εικόνα» ενός «αδύναμου πρωθυπουργού που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει τον Υπουργό Άμυνας».

Σε έντονο ύφος, ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει ότι το μόνο που απασχολεί τους κ. Τσίπρα και Καμμένο «είναι πώς θα παραμείνουν για λίγο ακόμα στις καρέκλες τους. Για αυτό και ανέχεται ο ένας τους εκβιασμούς του άλλου». Όμως στο μεταξύ, πρόσθεσε, η χώρα μας « χάνει δύναμη, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Διασύρεται διεθνώς».

Αναλυτικά, η δήλωση Μητσοτάκη:

«Σε μια εποχή που το βασικό ζητούμενο για τη χώρα είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της σε όλους τους τομείς, η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο. Η εικόνα ενός αδύναμου Πρωθυπουργού που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει τον Υπουργό Άμυνας είναι απλά θλιβερή.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που σκανδαλώδεις υποθέσεις γύρω από το Προσφυγικό, τη Δ.Ε.Η., την Ε.Ρ.Τ., έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

Το μόνο που επιβεβαιώνεται ότι απασχολεί τους κ. Τσίπρα και Καμμένο είναι πώς θα παραμείνουν για λίγο ακόμα στις καρέκλες τους. Για αυτό και ανέχεται ο ένας τους εκβιασμούς του άλλου.

Η Πατρίδα μας, όμως, στο μεταξύ χάνει δύναμη, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Διασύρεται διεθνώς.

Μέχρις εδώ. Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο από αυτό το συνονθύλευμα του κυνισμού και της ανικανότητας που παριστάνει την κυβέρνηση. Οι Έλληνες θέλουν και μπορούν να ξαναβρούν, επιτέλους, το δρόμο του αληθινού πατριωτισμού, της αξιοπιστίας, της σοβαρότητας και της προόδου».

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.