ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το σχόλιο του Τσίπρα για τον... τυφώνα Καμμένο

19:33 - 11 Οκτ 2018 | Πολιτική
Το σχόλιο του Τσίπρα για τον... τυφώνα Καμμένο
Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να επιστρατεύσει το χιούμορ του προκειμένου να αποφύγει να σχολιάσει επί της ουσίας τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει στους κόλπους της κυβέρνησης, οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου από τις ΗΠΑ, περί plan b για το Σκοπιανό και πολλαπλασιασμό των αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων στην Ελλάδα.

Ο Πρωθυπουργός εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Πέμπτης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Πάνο Καμμένο, μετά τις δηλώσεις που έκανε.

Ο Πρωθυπουργός δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και έκανε ένα σχόλιο... ανοιχτό σε ερμηνείες.

"Έχει τυφώνα στις ΗΠΑ αλλά όχι Πάνο... Μάικλ", σχολίασε συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας.

Πάντως, εντός του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αναβρασμός μετά τις τοποθετήσεις Καμμένου. Πολλά στελέχη του κόμματος, αλλά και υπουργοί σε δηλώσεις τους επέκριναν τα όσα είπε ο υπουργός Άμυνας.

Ακόμα και εντός των ΑΝΕΛ, ωστόσο, υπάρχουν αντιδράσεις, με τον υφυπουργό Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, να παίρνει σαφείς αποστάσεις από τον Πρόεδρο του κόμματός του και να δηλώνει ότι ο ίδιος σέβεται απόλυτα τη συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως είναι φυσικό, τα παραπάνω σχολίασε ιδιαίτερα επικριτικά ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση "παρακμιακό θίασο".

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 19:37 - 11 Οκτ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.